torstai 16. marraskuuta 2017

Pelinavaus

Olen pitkään ollut kiinnostunut blogin kirjoittamisesta. Rennolla otteella ja analyyttisesti.


Lopetin pitkän aladivari-futisurani viime vuonna ja ajauduin Oulurasteille testaamaan pitkästä aikaa suunnistusta. Sen jälkeen laji on vienyt mennessään.


Laji on edullinen, sitä voi harrastaa monentasoiset ja -ikäiset henkilöt helposti haluamiaan määriä. Harrastaa voi paineetta itsekseen omaan tahtiin tai kehittyä nopeammin kilpaillenkin jos intoa ja aikaa on. Lisäksi lajissa on useampi ulottuvuus: kaiken pohjalla olevan peruskunnon rakentamisen lisäksi suunnistustaidon harjoittelu ja siihen läheisesti liittyvä suoritusten analysointi tekee mielestäni lajista niin koukuttavan.


Olen tässä vuoden mittaan googletellut useampaan kertaan erilaisin suunnistustermein, enkä ole oikein löytänyt netin syövereistä aiheeseen liittyen riittävästi mukavaa seurattavaa himokuluttajalle. Suunnistaja-lehti on hyvä ja eri seurojen sivustot samoin. Mutta lähinnä olen käyttänyt luppoaikaani Oulurastien tuloksia yleisesti analysoidessa sekä rastit.fi -palvelun kautta eri kisaajien reittejä ja niiden mahdollisia syitä mietiskellessä.


Kaikesta edellä mainitusta johtuen päätinkin aloittaa tämän blogin pitämisen. Toivottavasti kehityn hommassa ja pystyn kirjoittelemaan asiaa tasaiseen tahtiin joka viikko tai vähintäänkin joka kuukausi. Nyt suunnistuskauden loputtua lähinnä koostan pikkuhiljaa ajatuksiani menneestä ja valmistan kirjoitustaitoani tulevaan kauteen 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti